Tyrifjorden Rundt 2015

Sekundærfaner

RankNrUtøverTidDiff
11772Ketil Tærum
Stovnerkameratene Sykkel / Oslo Brann- og redningsetat
NOR01:33:57
21750Per Øyvind Alvim
Skiptvet IL Sykkel / Eidsberg Brann og Redning
NOR01:33:59+00:00:02
31754Kjetil Engelstad
Ringerike SK / Ringerike Brann og Redning
NOR01:37:59+00:04:02
4914Bjørn Fredrik Christensen
Bærum OCK
NOR01:45:17+00:11:20
5905Bjørn Gunnar Carlin
Bærum OCK
NOR01:45:22+00:11:25
6146Jonas Christensen
SK Rye sykkel
NOR01:49:27+00:15:30
71777Dag Cristian Clausen
--- ingen klubb --- / DRBV Drammensregionen Brannvesen IKS
NOR01:54:54+00:20:57
Meld feil