Tyrifjorden Rundt 2015

Sekundærfaner

RankNrUtøverKlasseTidDiff
11772Ketil Tærum
Stovnerkameratene Sykkel / Oslo Brann- og redningsetat
NORTurrittet 64 km
M40-44
01:33:57
21750Per Øyvind Alvim
Skiptvet IL Sykkel / Eidsberg Brann og Redning
NORTurrittet 64 km
M40-44
01:33:59+00:00:02
3900Gunnar Disch
Bærum OCK
NORTurrittet 64 km
M25-29
01:36:36+00:02:39
4902Nicolai Kjærstad
Bærum OCK / Junior
NORTurrittet 64 km
M17-19
01:36:39+00:02:42
5944Even Vangsnes
Bærum OCK
NORTurrittet 64 km
M17-19
01:36:42+00:02:45
6903Åsmund Stein
Bærum OCK
NORTurrittet 64 km
M17-19
01:36:51+00:02:54
7946Håkon Sandaker
Bærum OCK
NORTurrittet 64 km
M17-19
01:37:03+00:03:06
81754Kjetil Engelstad
Ringerike SK / Ringerike Brann og Redning
NORTurrittet 64 km
M40-44
01:37:59+00:04:02
91761Steve Kristiansen
Follo SK
NORTurrittet 64 km
M35-39
01:38:03+00:04:06
101755Lars Gabrielsen
SK Rye sykkel
NORTurrittet 64 km
M35-39
01:38:03+00:04:06
101779Sven Andre Svensson
Tveit IL / Avinor
NORTurrittet 64 km
M35-39
01:38:03+00:04:06
121778tore Jakobsen
Follo SK
NORTurrittet 64 km
M35-39
01:38:03+00:04:06
131781Henrik Litland
Asker Triathlon Klubb / OBIL
NORTurrittet 64 km
M35-39
01:38:04+00:04:07
141752Lars Berghagen
Ådal IL / Ringerike Brann og Redning
NORTurrittet 64 km
M45-49
01:38:05+00:04:08
151188Trond Lydersen
Holmenkollen CK
NORTurrittet 64 km
M35-39
01:38:14+00:04:17
16961Espen Helskog
Foreningen Frikransen
NORTurrittet 64 km
M35-39
01:38:21+00:04:24
17904Hans Alexander Mangen
Stovnerkameratene Sykkel
NORTurrittet 64 km
M25-29
01:42:46+00:08:49
17906Fredrik Krey Berntz
Sagene IF Sykkel / WSRR
NORTurrittet 64 km
M30-34
01:42:46+00:08:49
19912Johannes Halvorsen
--- ingen klubb --- / WSRR/Rambøll Norge AS
NORTurrittet 64 km
M30-34
01:42:51+00:08:54
201766Martin Hermstad Løvlien
--- ingen klubb --- / OBIL
NORTurrittet 64 km
M30-34
01:45:11+00:11:14
21954Andreas Heier Sødal
--- ingen klubb --- / WSRR/Multiconsult
NORTurrittet 64 km
M25-29
01:45:11+00:11:14
221762Vetle Kronstad
Sandefjord SK / Sandefjord-brannstasjon
NORTurrittet 64 km
M25-29
01:45:11+00:11:14
221776Gjermund Nymoen
Eiker-Kvikk, IF / Brannvakta Drammen
NORTurrittet 64 km
M45-49
01:45:11+00:11:14
241771Morten Strømsodd
Ringerike SK / Ringerike Brann og Redning
NORTurrittet 64 km
M50-54
01:45:13+00:11:16
25914Bjørn Fredrik Christensen
Bærum OCK
NORTurrittet 64 km
M40-44
01:45:17+00:11:20
261763Jørgen Kvitberg
--- ingen klubb --- / Asker og Bærum brannvesen B.I.L
NORTurrittet 64 km
M35-39
01:45:20+00:11:23
271770Bjørn Sandell
SK Rye sykkel / Oslo Brannvesen
NORTurrittet 64 km
M60-64
01:45:20+00:11:23
28908Lars Christian Alsos Aasen
Ringerike SK / BDO
NORTurrittet 64 km
M25-29
01:45:22+00:11:25
29905Bjørn Gunnar Carlin
Bærum OCK
NORTurrittet 64 km
M40-44
01:45:22+00:11:25
301767James Mercer
IF Frøy Sykkel / Oslo Brann- og redningsetat
NORTurrittet 64 km
M35-39
01:45:30+00:11:33
31909Erik Ryttervoll Kvamshagen
--- ingen klubb --- / WSRR
NORTurrittet 64 km
M30-34
01:45:33+00:11:36
321758Lars Haugen
Bærum OCK
NORTurrittet 64 km
M35-39
01:48:34+00:14:37
33951Mathias Rasmussen
Grenland SK / Grenland Sykleklubb
NORTurrittet 64 km
M17-19
01:49:04+00:15:07
34959Jacob Treider
Holmenkollen CK
NORTurrittet 64 km
M35-39
01:49:10+00:15:13
35916Arne Jørgensen
Åskollen SK
NORTurrittet 64 km
M45-49
01:49:11+00:15:14
36917Martin Fjelll
--- ingen klubb ---
NORTurrittet 64 km
M35-39
01:49:12+00:15:15
37949Knut Stoud Platou
--- ingen klubb ---
NORTurrittet 64 km
M25-29
01:49:14+00:15:17
381775Kristoffer Rygh
Kolbotn SK / RTTS
NORTurrittet 64 km
M30-34
01:49:26+00:15:29
39146Jonas Christensen
SK Rye sykkel
NORTurrittet 64 km
M40-44
01:49:27+00:15:30
40928Sigbjørn Strand
--- ingen klubb --- / Team team
Turrittet 64 km
M30-34
01:49:30+00:15:33
41945Thomas Mathisen
--- ingen klubb ---
NORTurrittet 64 km
M20-24
01:51:21+00:17:24
42956Frode Sundseth
--- ingen klubb ---
NORTurrittet 64 km
M35-39
01:51:31+00:17:34
43960Simen Ellingsen Madsen
Christiania CF / Christiania CF
NORTurrittet 64 km
M20-24
01:51:38+00:17:41
441756Stein Guriby
--- ingen klubb ---
NORTurrittet 64 km
M55-59
01:54:48+00:20:51
451774Espen Ødegaard
Bærum OCK
NORTurrittet 64 km
M45-49
01:54:52+00:20:55
461757Stian Håkonsen
Ringerike SK / Ringerike Brann og Redning
NORTurrittet 64 km
M25-29
01:54:53+00:20:56
471777Dag Cristian Clausen
--- ingen klubb --- / DRBV Drammensregionen Brannvesen IKS
NORTurrittet 64 km
M40-44
01:54:54+00:20:57
481773Colin Berry Wilson
--- ingen klubb --- / ABBV
NORTurrittet 64 km
M25-29
01:54:55+00:20:58
491751Håvard Bakken
SK Rye sykkel / Oslo brannkorps idrettslag
NORTurrittet 64 km
M50-54
01:55:05+00:21:08
501759Vigleik Hillestad
--- ingen klubb --- / Asker og Bærum bedriftidretslag
NORTurrittet 64 km
M50-54
01:55:56+00:21:59
511780Petter Sørensen
--- ingen klubb --- / Oslo brann -og redningsetat
NORTurrittet 64 km
M35-39
01:56:40+00:22:43
521760Kjell-hjalmar Jacobsen
Soon CK
NORTurrittet 64 km
M55-59
01:58:20+00:24:23
53955Ingeborg Scheve
--- ingen klubb --- / Cycling Northwest Seattle
NORTurrittet 64 km
K40-44
Lisens/Påmelding?Lisens/Påmelding?
541753Bjørn Olav Bolstad
Modum CK / Ringerike Brann og Redning
NORTurrittet 64 km
M45-49
02:00:34+00:26:37
55931Håkon Danielsen
Romeriksåsen SK
NORTurrittet 64 km
M17-19
02:02:16+00:28:19
56934Stina Byre
--- ingen klubb ---
NORTurrittet 64 km
K30-34
02:02:27+00:28:30
571768Magnhild Elisabeth Moe
--- ingen klubb --- / Asker og Bærum brannvesen BIL
NORTurrittet 64 km
K30-34
02:02:44+00:28:47
581765Oddbjørn Larsen
Ringerike SK / Ringerike Brann og Redning
NORTurrittet 64 km
M25-29
02:02:44+00:28:47
591769Thomas Sagen
--- ingen klubb --- / Abbv
NORTurrittet 64 km
M25-29
02:02:45+00:28:48
60922Stephan Lønsjø
Bærum OCK
NORTurrittet 64 km
M35-39
02:04:46+00:30:49
611764Egil Larsen
Bærum OCK / Oslo Brann- og redningsetat
NORTurrittet 64 km
M60-64
02:08:10+00:34:13
62911Thomas Vincent Usler
--- ingen klubb --- / Together
NORTurrittet 64 km
M45-49
02:09:04+00:35:07
63929Evy Maria Usler
--- ingen klubb --- / Together
NORTurrittet 64 km
K40-44
02:09:04+00:35:07
64915Espen Westlye Stråpa
SK Rye sykkel / Statkraft BIL
NORTurrittet 64 km
M35-39
02:09:11+00:35:14
65924Alexander Mjelstad
--- ingen klubb --- / Statkraft BIL
DENTurrittet 64 km
M35-39
02:09:12+00:35:15
66930Otto Andersson
Bærum OCK
NORTurrittet 64 km
M55-59
02:09:32+00:35:35
67936Sonja Borkovic
--- ingen klubb --- / SKD/BIL
NORTurrittet 64 km
K40-44
02:12:57+00:39:00
68950Kjell Erik Stenberg
--- ingen klubb ---
NORTurrittet 64 km
M35-39
02:13:28+00:39:31
69943Darren Murphy
Kongsberg IF Sykkel
GBRTurrittet 64 km
M45-49
02:14:12+00:40:15
70942Cath Murphy
Kongsberg IF Sykkel
GBRTurrittet 64 km
K50-54
02:14:13+00:40:16
71958Bjørn Bakken
--- ingen klubb ---
NORTurrittet 64 km
M45-49
02:17:48+00:43:51
72957jan lærum
Krokskogen Cykleklubb / team xo
NORTurrittet 64 km
M55-59
02:17:49+00:43:52
73913Joakim Johansen
SK Rye sykkel
NORTurrittet 64 km
M20-24
02:18:28+00:44:31
74962Erling Svela
--- ingen klubb ---
NORTurrittet 64 km
M55-59
02:19:12+00:45:15
75923Astrid Mattson
--- ingen klubb ---
NORTurrittet 64 km
K25-29
02:19:13+00:45:16
76937Marianne Martinsen
--- ingen klubb ---
NORTurrittet 64 km
K30-34
02:19:40+00:45:43
77941Hanne Gro Haugland
--- ingen klubb --- / Turistene
NORTurrittet 64 km
K50-54
02:23:12+00:49:15
78918Dag Hovlandsdal
--- ingen klubb --- / Turistene
NORTurrittet 64 km
M50-54
02:23:12+00:49:15
79939Elisabeth Martinsen
Romeriksåsen SK
NORTurrittet 64 km
K60-64
02:25:23+00:51:26
80935Knut Egil Hansen
--- ingen klubb ---
NORTurrittet 64 km
M60-64
02:29:34+00:55:37
81948Live Lannem Thorvaldsen
--- ingen klubb ---
NORTurrittet 64 km
K35-39
02:29:38+00:55:41
82920Simen Kalnæs
--- ingen klubb --- / Norconsult BIL
NORTurrittet 64 km
M25-29
02:30:02+00:56:05
83927Sondre Bjørn Stette
--- ingen klubb --- / Norconsult BIL
NORTurrittet 64 km
M25-29
02:30:15+00:56:18
84938Cathrine Kastet
Bærum OCK
NORTurrittet 64 km
K30-34
02:33:08+00:59:11
85940Tonje Larsen Tegner
--- ingen klubb ---
NORTurrittet 64 km
K40-44
02:54:20+01:20:23
86925Trond Henning Nilsen
--- ingen klubb ---
NORTurrittet 64 km
M55-59
02:54:21+01:20:24
926Jannicke Schanche
Hasle-Løren IL Sykkel
NORTurrittet 64 km
K70+
DNS
932John Ole Tollefsen
Hasle-Løren IL Sykkel
NORTurrittet 64 km
M70+
DNS
933Line Paulsen
Drammen Cykleklubb - Sykkel
NORTurrittet 64 km
K40-44
DNS
919Roar Jegtvolden
--- ingen klubb --- / Team team
NORTurrittet 64 km
M65-69
DNS
907Roar Sager
--- ingen klubb --- / Le Club RCC
NORTurrittet 64 km
M35-39
DNS
901Thomas Helleland Bjurhult
Bærum OCK
NORTurrittet 64 km
M17-19
DNS
921Thomas Klokkerhaug
Bærum OCK
NORTurrittet 64 km
M35-39
DNS
Meld feil